Textilboden.se
Startsidan Nyheter Kontakta oss Om oss Nyhetsbrev Följ oss på Facebook
 

Nyhetsbrev

Senaste nytt, kampanjer och utförsäljningar direkt i din inkorg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Information

Om cookies
Om oss
Kontakta oss

Textilboden tipsar

Hem / Om oss

Om Textilboden.se

Hej,


Historik

Textilboden.se startade hösten 2005 med inriktning på e-handel inom hemtextil och heminredning och drevs av Inger Granberg fram till augusti 2013 då Inger gick i pension. Under åren har vi servat många kunder runt om i Sverige med hemtextil och blivit kända som den "lilla" nätbutiken med det breda sortimentet. Butiken startade hemma i garaget i Kolmården, men växte snabbt och butiken flyttade 2010 till större lokaler inne i Norrköping.

Textilboden.se finns kvar för dig :)

I september 2013 beslutade vi att e-handeln på Textilboden.se skulle upphöra. Det fanns helt enkelt inte kunskap och kapacitet att driva butiken vidare utan Inger.
Efter vädjan från många av våra kunder belsutade vi att driva Textilboden.se vidare som en inspirationssida inom hemtextil och heminredning och såklart som en hyllning till butiken och alla våra trogna kunder. Här på Textilboden.se kommer vi kontinuerligt att tipsa om produkter inom heminredning som vi tycker är intressanta. Tipsa oss gärna!

Varför har ni reklam på sidan?

I och med att försäljning upphörde på Textilboden.se så måste vi ha viss reklam på sidan för att täcka en del av de kostnader som är förenade med att driva en hemsida.

 Tipsa oss gärna om fina produkter!